Hei, tulitkin kivasti... Täällä voit seurata Pirpanan elämää Harmaassa Hovissa...
Käythän kurkkaamassa myös Iita-Maikin Kodossa http://iitamaikki.blogspot.fi/

torstai 17. tammikuuta 2013

Uutta ja vanhaa.....Ja nimi ois hakusessa!

Tässä on kokonaiskuvaa Pirpanan Talosta näin sisältä .....Ja ulkokuva on vanha, jouluinen! mutta keksisiköhän joku sille hyvän nimen, kun on sitä vailla..... saattaa olla, et siitä vois saada jotain ylläriä omaan taloonsa sopivaa!!

Tällä hetkellä Pirpanan "lukaali" näyttää tältä!

Kaikesta huolimatta paljon ois vielä laitettavaa....huhu huh!!
Niin, mikähän tälle nimeksi?

Tässä Kaisan uutta uutukaista!! oon ihan hulluna näihin astioihin! Jos ei oo 1:1 kossa mittän näin ihanaa niin täällä on.......hih!
Oon kova tyttö "kulahuttamaan". Tää on äiteeltä saama kehto, mutta vauveli on karannu jonnekin...
Tää meni nukkiskirppikselle...

Sama "puettuna"...

21 kommenttia:

 1. Villa Rustica, ihana ihana talo!

  VastaaPoista
 2. Valkoisen unen talo. Sun nukkekoti on kyllä liian ihana. Se saa kuolan valumaan ja sydänkin meinaa pysähtyä.

  VastaaPoista
 3. Villa Viehko, Villa Unelma, Villa Villit Unelmat,Villa Vinksallaan, Villa Vinksaus, Villa

  VastaaPoista
 4. Jäi näköjään yksi liika "Villa" tuonne, koitan täydentää, jos tulee mieleen,)

  VastaaPoista
 5. Willa Hirsilä, Willa Unelma,Willa Pirpala, Willa Wanha,Willa Wanha Henki, Willa Harmonia.....

  VastaaPoista
 6. Kuura Kartano/Kuuralan Kartano... Lyhyt ja ytimekäs Onnela.. Kuuselan Kartano tai vain lyhyesti Kuusela.. Koto Kartano/Kotolan Kartano..

  Muille näyttääpi olevan Villa mutta mulle jostain syystä nimenomaan KARTANO (^^)

  Siinäpä minun vaatimattomia ehdotelmiani mielettöämn kauniille talollesi.

  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 7. Harmajan Kartano, Harmaala, Honkarinne :)

  VastaaPoista
 8. Upea nukketalo! "Ihanala"! Villa tai kartano, aina yhtä ihana! Pirrepirpanan Lintukoto!

  VastaaPoista
 9. Nyt menee vähän musiikkipuolelle mutta Piirpauke napsahti täällä mieleen. :)

  VastaaPoista
 10. Talo takamailla piilossa kuin 'Vanamoinen', joskus uksi avautuu ja sen salaisuuteen saat kurkista. Pirpana sinua katsoo ja kertoo kuulumiset vierailleen ja hyvän kahvikupposen tarjoilee.

  VastaaPoista
 11. Pippurila, Pippurilinna, Piparila, Muskotti, Muskottilinna, Juu, joku linna se on!Ja mauste... Elämää täynnä,täyttä elämää, täyttää elämää.., kaikkea mitä ei 1:1 voi saada...

  VastaaPoista
 12. Minäkin näen ihanan talosi nimenomaan linnana, en kartanona enkä villana. Koska sen seinähirret ovat niin upeat niin ehdotan nimeksi Hirsilinnaa. Mieleen tulee myös Pirpanan Aarre ja omien reaktioiden myötä Huokausten Huvila. Ja toisaalta tyyliin voisi sopia myös Kulunutta kauneutta.

  VastaaPoista
 13. Haahulinna? Rönsylilja? Oletko muuten tehnyt tuon talon alusta alkaen itse vai onko pohjana jokin valmis talokitti? Aivan huikean ihana ja tunnelmallinen ja ihanan rönsyilevä sisutus - tuon kattomiseen ei kyllästy!

  VastaaPoista
 14. shaairah, valmistalo josta moutoutunut tällainen.....

  VastaaPoista
 15. Tää on niin ihana! Hitsi, en keksi mitään nimeä, mutta mielestäni sen pitäisi liittyä tuohon värimaailmaan ja hämyisään fiilikseen... no paljonpa tuokin auttaa nimen valinnassa, heh! Hauska nähdä, minkä nimen valitset.

  VastaaPoista
 16. Villa Vanilja on jo muistaakseni minimaailmassa olemassa,
  muodossa "Vanilla"... Riippuu nyt vähän omista ajatuksistasi talon suhteen mutta itselleni tuli mieleen "Harmaa Hovi" jos talo on entisaikojen rikkaiden aikoinaan omistama ja hieman rupsahtanut periydyttyään suvussa eteenpäin ensin nuorille jotka ovat talossa perhettä kasvattaneet ja lapset taas vanhemmiltaan talon perineet, sukupolvien ketjussa, vuosikymmenien , ehkä jopa vuosisatojen kuluessa. Silloin talo olisi voinut muinoin olla Hovi, mutta enää vain "rippeet" loistosta jäljellä - eikä mitenkään vähätellen, sillä talo on upea! Nimi erottuisi myös edukseen muista, olisi tarpeeksi omaperäinen. Niin ja oikein paljon terveisiä Kuuralehdon väeltä! (ovat ihan kateudesta vihreinä tämän nähtyään)

  VastaaPoista
 17. Minä ehdotan Villa Väkevää. Mun on pakko sanoa, että noi Paratiisit sopii tuonne kahvipöytään ihanasti. Ihan itsekin haluaa sinne kahville sinun kanssasi.

  VastaaPoista
 18. Minulla tuli ensimmäisenä mieleen Urjanlinna. Se on kyllä tosielämässä tanssipaikka/leirintäalue täällä lähistöllä, mutta mielestäni hieno ja uljas nimi. Ja tuo talosihan on hieno ja uljas ilmestys! :)
  Onnea nimenvalintaan, itse en ole omalle talolleni vielä keksinyt nimeä koska on niin kesken vielä. Talo ei ole saanut vielä henkeä eikä sille siis voi vielä keksiä nimeä. ;)
  Mukavaa talven jatkoa sinulle!

  VastaaPoista